openingstijden
© Toko Joyce 2012
Toko Joyce Toko Joyce

cateringOVER TOKO JOYCE

-SINDS 1970-

Het is alweer lang geleden dat onze vader De heer Freddy Lassay zijn eerste Toko begon in een grote bus (warung keliling) en bij de mensen langs de deuren kwam om zijn Indonesische producten te verkopen. De tijd gaat snel en voor men het wist bestond Toko Joyce uit 3 filialen. Intussen hebben wij, Nono en Gwendel, de Toko’s van onze vader overgenomen.

Toko Joyce heeft in al de jaren een goede naam opgebouwd. Vooral met onze kant en klare Indonesische gerechten, die van originele familierecepten afstammen en met verse kruiden worden bereid.

Toko Joyce is dus een echt familiebedrijf waar onze oom en tante, Rene en Susila Lassay, nog steeds hard meewerken in onze, volgens de laatste normen van de keuringsdienst van waren, aangepaste keuken.

Er is een ruime keuze aan verschillende soorten Indonesische gerechten zoals rundvlees, kip, varkensvlees, vis en vegetarisch. Geroemd is Toko Joyce om zijn ikan’s (gebakken makreel in verschillende sauzen) deze gaan echt de hele wereld over.

Neem een kijkje op één van de menu's die op deze site staan of beter kom een kijkje nemen in één van onze filialen en laat u verleiden door de lekkernijen uit de “Gordel van Smaragd” bij Toko Joyce.

Selamat makan

Nono en Gwendel
.

openingstijdenOPENINGSTIJDEN

AMSTERDAM

PURMEREND

Wormerplein 35


Ma
Di t/m Za
Zo
13.00 - 19.00 uur
10.00 - 19.00 uur
15.00 - 19.00 uur
AMSTERDAM

AMSTERDAM
NOORD

Waterlandplein 256


Ma
Di t/m Za
Zo
13.00 - 19.00 uur
11.00 - 19.00 uur
Gesloten